Elke week vertelt één van mijn cliënten over haar proces bij Gelukkig jezelf. Ze is zelf therapeut en wil graag een stapje verder komen in haar persoonlijke ontwikkeling. Deze blog is onderdeel van een serie blogs over een (online én offline) traject van sessies bij Gelukkig jezelf. 

Ik kies mijn innerlijke sturing en waarheid te vertrouwen. Ik ben mijn eigen persoon. Ik leid mijn eigen leven.

Mijn stem en energie zijn vastberaden. Geen ruimte voor concessies. Ik weet het het beste en als er wat beters is, dan herken en aanvaard ik dat ook. Puur vertrouwen.

Ik schuif de andere stoelen weg en zet deze in het midden.

Angela en ik moeten even wennen. De laatste sessie was een rare sessie – vooral omdat ik in deze mode blijf die zo nieuw en anders is. Vooral omdat ik me nog raar voel om zo te zijn en nog meer te worden. Zonder die oude oordelen daarover.

Als we napraten blijkt het voor Angela helemaal aangemoedigd en welkom te zijn dat ik die eigen regie nam en blijf nemen. Ook voor haar is dit het juiste voor mij op dat moment. We ervaren beiden dat er een soort van omslagpunt is bereikt. Dat de resterende sessies anders van karakter worden. We zullen zien. Het voelt inderdaad alsof er een missie is volbracht.

Intens dankbaar.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *