Online cursus - Gelukkig jezelf zijn


Online cursus
Gelukkig jezelf zijn
Herken je dat, dat je eigenlijk veel te veel negatief over jezelf denkt? Dat je eigenlijk een beetje geleefd wordt, in plaats van even stil te staan en trots te zijn op jezelf? Ik herken het wel en daarom heb ik voor jou een 5-daagse cursus gemaakt.

Wat je leert…

  • Wie ben jij, inzicht in jezelf
  • Hoe je meer zelfvertrouwen krijgt
  • Hoe je jouw gedachten ombuigt
  • Hoe je prioriteiten kunt stellen
  • (nóg) meer blij zijn met jezelf

Deze cursus start enkele keren per jaar. Zodra er een nieuwe datum bekend is, zal ik deze met je delen via deze pagina en natuurlijk op social media.

Ik gun het jou! Gun jij het jezelf ook?

Liefs,
Angela


5 dagen lang, 5 werkboeken met meerdere opdrachten


EXTRA: Ontspanningsvisualisatie op dag 6

Wat kun je verwachten van de cursus Gelukkig jezelf zijn?

Elke dag, 5 dagen lang, ontvang jij per mail jouw persoonlijke werkboek en ga je aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Je leert op een andere manier naar jezelf en jouw leven kijken, zodat jij (nog) meer gelukkig jezelf kunt zijn.

Kan je niet elke dag aan de slag, geen probleem. Je kunt er ook voor kiezen om alle opdrachten bijvoorbeeld in één keer te maken of elke week één les te maken. Jij bepaalt jouw tempo. Je hebt 5 weken de tijd om deze online cursus te maken!

Ben jij klaar voor een cadeau voor jezelf?

  • 5 dagen, 5 werkboeken voor meer bewustwording en inzicht in jezelf
  • Ontspanningsvisualisatie voor meer rust
  • Start: Ergens in 2020.. datum wordt later bekend gemaakt
  • Van € 119

...deelnemers gingen jou voor!

Een mooie stap om dichter bij jezelf te komen. Ik heb geleerd dat ik in mezelf mag geloven, je bent al goed zoals je bent. En dat ik mijn passie mag gaan volgen.

Anoniem

Ik zou deze cursus zeker aanraden aan anderen. Het is goed om meerdere keren goed naar jezelf te kijken en groei acties te benoemen en uit te voeren. Het is heel leerzaam en dus waardevol!

Anoniem

Wat ik heb geleerd in de cursus? Dat ik meer moet gaan doen wat ik leuk vind, op zowel prive als zakelijk gebied. Prioriteiten gaan stellen. Het was interessant om even stil te staan bij mezelf.

Annemieke

Leuk om te doen, mooie vragen! Ik zou het zeker aanraden aan anderen.

Anoniem

Wat ik heb geleerd? Keuzes maken waarvan ik weet dat het goed is. Ongeacht wat anderen ervan vinden. Dicht bij mezelf blijven dus.

Annemieke

Het lijkt wel een soort dagboekje, wat me bewust maakt van bepaalde gevoelens. Vaak denk je er wel aan op een dag, maar door het uit te typen en er over na te denken ga je er op een heel andere manier mee om! Dat ervaar ik als erg positief.

Anoniem

Ik vind het vooral prettig om bewust met deze gevoelens en gedachten aan de gang te gaan. Ondanks dat ik momenteel erg gelukkig ben, niet zoveel aan m’n hoofd heb, vind ik het toch heel leuk om hiermee aan de slag te gaan.

Lisanne