Collega's, knap lastig!


Collega’s, knap lastig!Je kent het wel, die ene collega die veel praat maar eigenlijk niets zegt. Dan die collega die altijd het hoogste woord heeft en gelijk wil hebben, om moe van te worden. Dan nog die collega die altijd je altijd helpt, waardoor hij niet eens toekomt aan zijn eigen werk. En toch moet je samenwerken om tot goede resultaten te komen.

Na jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, weten wij als geen ander hoe moeilijk samenwerken is. Iedereen communiceert op zijn eigen manier en dat kan knap lastig zijn. Hoe fijn is het als je je collega’s begrijpt? Plus dat je inziet hoe je zelf anders zou kunnen communiceren.

Tijdens onze training “Collega’s, knap lastig!” gaan we hiermee aan de slag. Een vernieuwende communicatietraining, mét een vleugje humor. Geen standaard training waarin je wordt verteld hóe je precies moet communiceren om het vervolgens na een week weer te zijn vergeten.

Maar een training waarin inzicht en teambuilding centraal staan. En dit o.a. op basis van de Axenroos, een methode die we gebruiken om de interactie met anderen te verbeteren.

Wat levert het op?

Wat levert deze training nu eigenlijk op?

  • Een effectief én leuk teambuilding moment
  • Een gemotiveerd team dat kan samenwerken
  • Inzicht in hoe wel en hoe juist niet te communiceren met elkaar
    • Zowel intern als extern
  • Persoonlijke ontwikkeling voor ieder teamlid
  • Verhoging van productiviteit én resultaten

De investering

Deze bedrijfstraining neemt een dagdeel in beslag, die de investering meer dan waard zal zijn.
De training is maatwerk. We maken graag een aangepaste offerte op basis van het aantal personen en jullie wensen. Neem contact met mij op voor meer informatie.

Wie geeft deze training?

Na jarenlange ervaring in het managementteam van een grote online speler, weet ik als geen ander hoe lastig het is om op de juiste manier met elkaar te communiceren. Als manager vond ik het enorm belangrijk dat mijn teamleden destijds elkaar begrepen en dat is soms wel ‘knap lastig’ in een team met zoveel verschillende individuen. Daarom geef ik deze training met veel plezier en enthousiasme én met veel resultaat.

Hoe fijn is het als jouw team op één lijn zit?