Over mij


Over mijWelkom bij Gelukkig jezelf! Ik ben Angela van Dinther. Naast psychodynamisch therapeut (i.o) en coach, ben ik moeder van twee jongens en stiefmoeder van twee jongens. Samen met mijn vriend en onze mooie samengestelde gezin, wonen we sinds een aantal jaar in Zevenaar.

Na jarenlang als manager mensen te hebben opgeleid, gecoacht en begeleid, wist ik zeker dat ik hierin verder moest gaan. Maar hoe spannend was dat! Ik had een goede baan in online marketing en dan is het roer omgooien wel een hele grote stap. Tenminste, zo voelde dat destijds. Maar nu kan ik met zekerheid zeggen dat het roer omgooien de beste beslissing is geweest die ik heb genomen. Een aantal jaar geleden ben ik gestart met de opleiding tot Psychodynamisch Therapeut. Nu vele cliënten verder, is Gelukkig jezelf ontstaan, mijn eigen praktijk.

Mijn eigen ervaring
Voor verschillende redenen, o.a. burn-out en scheiding, heb ik in het verleden hulp gezocht. Maar steeds kwamen de problemen, mijn overtuigingen en mijn onzekere gevoel weer terug. Totdat ik bij een psychodynamisch therapeut kwam. En toen wist ik het, dit wil ik ook voor mensen kunnen betekenen. Uren praten, dat kon ik namelijk wel. Maar zij gaf mij inzichten waarvan ik het bestaan niet wist en waardoor ik écht verder kon.

Dus in mijn praktijk: géén uren praten, maar aan de slag! Aan de slag met de oorzaak, met de kern. Waar gaat het nu eigenlijk om? Waar komen jouw overtuigingen vandaan? Door middel van verschillende technieken bereiken mijn cliënten hun doel gemiddeld binnen 4 tot 8 sessies.

Investeer jij in jezelf?
Een traject duurt gemiddeld 4 tot 8 sessies. We starten met het opstellen van een doel wat je wilt bereiken als je bij mij de deur uit komt en daarmee gaan we samen aan de slag. Elke sessie weer stem ik af op wat jij nodig hebt en wat jouw vraag is. Samen werken we naar jouw doel.

Vergoeding
Tot 2021 worden mijn sessies nog niet vergoed door de zorgverzekeraar. Echter, is mijn tarief daarop aangepast dus je betaalt evenveel als je normaliter kwijt bent bij een therapeut/coach nadat je een vergoeding ontvangen hebt.

Om kwaliteit te waarborgen ben ik aangesloten bij VBAG & RBCZ. Zodra mijn opleiding tot psychodynamisch therapeut volledig is afgerond, zullen mijn sessies ook gedeeltelijk worden vergoedt door de meeste zorgverzekeraars.

Weer gelukkig jezelf zijn?
Mensen begeleiden en coachen geeft mij zoveel energie, dat ik niet meer anders zou willen. Ik hoop dat ik jou ook mag begeleiden in jouw proces om (weer) gelukkig jezelf te zijn. Gun het jezelf!Gelukkig jezelf is aangesloten bij: