top of page
Angela van Dinther

Ademwerk veranderde mijn leven...

Het was juni 2023 en de vader van mijn oudste zoon kreeg de diagnose alvleesklierkanker. En zonder alle details te delen over wat er allemaal gebeurde, werd mij iets duidelijk bij mezelf. Ik zorg voor anderen. Vooral én veel voor anderen. En vergeet mezelf. Een hardnekkig patroon waarin ik blijf leren. 

 

In dit geval totaal niet erg en met liefde zou ik het zo weer over doen. Maar al vrij snel na de diagnose merkte ik, ik heb hier hulp bij nodig. Na jarenlang proces werk, innerlijk werk of hoe je het wil noemen, wist ik dat ik nu iets extra's nodig had. Dus ik kwam bij een ademtherapeut terecht. 

 

Wat daar gebeurde, zal ik nooit vergeten. Eerlijk; ik vond het heftig. Maar het was het begin van weer een heel stuk zelfbevrijding, heling, groei van zelfliefde en respect voor mezelf, meer rust en ga zo maar door. Want bij deze ene sessie is het niet gebleven. 

 

De maanden die erop volgde ben ik verschillende ademsessies en cirkels gaan volgen. En... ben ik twee uitgebreide opleidingen tot ademtherapeut/coach gaan volgen. Nu inmiddels ook al heel veel ademsessies én ademcirkels gegeven en het is en blijft zó mooi wat ademwerk kan doen. Ik weet natuurlijk dat je nooit uit 'ontwikkelt' bent als mens. Het proces blijft altijd doorgaan. Maar ademwerk geeft mij de mogelijkheid om nóg dat laagje verder/dieper te gaan dan ik al deed. Zowel voor mij persoonlijk als in processen met mijn cliënten en cursisten. 

 

Waarom ik dit allemaal met jou deel? 

Omdat ik het jou ook gun om het te ervaren. En ik weet dat het heel last minute is, maar morgen (donderdag) om 10.00 uur in de ochtend geef ik een online live ademsessie. Misschien mooi voor jou om mee te doen. Check hier alle informatieOf meld je aan, dat kan natuurlijk ook! Kan je niet? Je krijgt toegang tot deze ademsessie t/m zondag 6 oktober, dus je hebt 4 dagen om de sessie alsnog te volgen. 


(Ben je te laat voor het inschrijven?

 




En denk je, online, dat is niets voor mij?

Dan heb ik meer mooi nieuws voor jou. Want ik heb namelijk vernieuwde 1-op-1 'Verbind met jezelf' trajecten. Zo mooi. En... ik heb maar liefst 2 plekjes vanaf half november beschikbaar. Dus kijk zelf maar eens of dat iets voor je is. Ik kijk er naar uit om jou te begeleiden. Wees er wel snel bij, want deze plekjes zijn altijd direct weg. Lees hier meer over 'verbind met jezelf'. 

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page