Voor wie?


Voor wie?Hulp zoeken is best spannend. We denken vaak dat we het dan zelf niet kunnen. Maar wat is daar erg aan? Soms is het heel fijn om met iemand te kunnen sparren. Dat iemand met je meeloopt in jouw persoonlijke ontwikkeling, zodat jij gelukkig jezelf kunt zijn.

Jij bent welkom in mijn praktijk! Of je probleem nu groot of klein is, het maakt niet uit. We gaan aan de slag met de kern van jouw probleem met alle ruimte voor jou als persoon!

Moet je helemaal in de put zitten om hulp te zoeken?

Nee, totaal niet. Je gaat met je gebit ook naar de tandarts als er iets niet helemaal fijn is of je gaat misschien ga je zelfs voor een halfjaarlijkse controle. Zorgen voor jezelf betekent ook voor jezelf van binnen zorgen. Voor je mindset, voor je emoties, in balans zijn met hoe je je voelt en gedraagt.

Mijn missie is om JOU te helpen weer gelukkig jezelf te zijn.

Ongeacht waar je tegenaan loopt, of dit nu een klein probleem of groot probleem is. Wij gaan aan de slag met de kern, doelgericht en dynamisch. Dus geen maandenlange sessies waarin we alleen praten, maar écht aan de slag met ruimte voor jou als persoon!

Therapeutische sessies zijn o.a. voor de volgende klachten:

 • Weinig of geen zelfvertrouwen
 • Negatief zelfbeeld
 • Ongelukkig gevoel
 • Spanningen en stress
 • Burn-out
 • Faalangst, onzekerheid
 • Last van traumatische gebeurtenissen
 • Kort lontje, boos gevoel

Tijdens therapeutische sessies gaan we aan de slag met de oorzaak van het probleem.

In welke situaties past coaching het beste bij je?

 • Als je (meer) balans zoekt tussen werk en privé
 • Als je structuur en overzicht wil in je leven
 • Als je jouw doelstellingen en wensen helder wilt krijgen
 • Als je je meer bewust wilt worden van jezelf
 • Als je meer motivatie en zelfdiscipline wilt om bepaalde doelen te bereiken
 • Als je graag minder stress wil
 • Als je wil weten wat jouw kracht, roeping en dromen zijn!

Tijdens coaching gaan we voornamelijk kijken naar wat je wil, wat je kunt en wie je bent. We gaan mogelijkheden én de toekomst verkennen.Dus.. wil jij écht stappen maken in jouw persoonlijke ontwikkeling en wil je écht blijvende verandering en (weer) kunnen genieten? Wil jij aan de slag met de kern van jouw probleem, groot of klein? Dan ben je van harte welkom in mijn praktijk en gaan we samen aan de slag!

Gelukkig jezelf is gespecialiseerd in hulpvragen met betrekking tot echtscheidingen, (alleenstaande) ouders, stiefouderschap en samengestelde gezinnen.

Ervaringen


Na de sessie is er zo’n last van mijn schouders gevallen. Het was eigenlijk echt tegen mezelf: tot hier en niet verder. Dit mag ik zeggen en mezelf aan houden. Voelt als een verademing!

Anoniem

Jammer dat ik nu pas kennis heb gemaakt met deze vorm van therapie. Dat had ik 30 jaar terug ook goed kunnen gebruiken. Veel inzicht gekregen in mijn eigen gedachtengangen, en ingesleten gewoontes. Fijne oefeningen geleerd om dit te veranderen. Ben dankbaar en vast besloten dit toe te blijven passen in mijn leven en regelmatig…

Yvonne

Met gezonde spanning besloot ik om de stap te zetten om naar Angela te gaan. Haar manier van werken sprak me erg aan en ik had het gevoel dat zij mij wel eens goed kon helpen met het weer beter in mijn vel komen te zitten. Mijn gevoel klopte.

Remon

Ik vond het een hele fijne coaching sessie, je hebt me gelijk aan het werk gezet en praktische handvatten gegeven dus ik ben echt positief verrast door je manier van coachen!

Lisa

Ik heb de sessies als zeer prettig ervaren en zou haar dan ook zeker aanraden!

Vrouw – 35 jaar

Ik heb nu 4 sessies gehad en eigenlijk meteen wel een goed gevoel bij Angela. Ze geeft je meteen een fijn en vertrouwd gevoel en voelde me vrijwel direct op mijn gemak bij haar. Wat ik heel prettig vind is dat ze kijkt en overlegd welke therapie er is en welke het beste bij je zou…

Vrouw – 35 jaar

Ik was niet bekend met een enkele vorm van therapie en wist nog niet zo goed wat ik kon verwachten. Ik was onder de indruk van de impact die regressie therapie heeft, omdat je teruggaat naar eerdere momenten in je leven. Ik werd niet afgeleid door de omgeving en kon mij 100% verplaatsen in de…

Vrouw – 35 jaar

De reden waarom ik ben gegaan is omdat ik onrustig werd van bepaalde situaties, zowel gezinsverband als werkverband. Hierin verloor ik mezelf in een bepaalde emotie, ik had geen controle en liep dan erg tegen mezelf aan. Tijdens de sessies heb ik ervaren dat deze manier van reageren voor mij vertrouwd was vanuit vroeger. Na…

Vrouw – 31 jaar

Ik heb met veel mensen gesproken, maar bij jou ben ik ook teruggekomen.

Vrouw – 30 jaar

De eerste keer met iemand ‘nieuws’ gaan praten is onwennig. Angela neemt je dit gevoel gauw weg door je op je gemak te laten voelen. Bijvoorbeeld door je te laten voelen dat ze er voor jou is. Dat er niks bijzonder is, of gek is en alles besproken kan worden.

Vrouw – 29 jaar

Angela is een fijne therapeut. Ze is erg rustig en kalm en weet goede vragen te stellen. Niks moet en niks is fout. Dat maakt de sfeer heel erg ontspannen en open. Hierdoor voelde ik mij erg op mijn gemak om open te spreken over gebeurtenissen/gevoelens.

Vrouw – 27 jaar